Om KommunCoacherna

Kommuncoacherna bildades sommaren 2011 för att samverka kring coaching och coachingrelaterade upphandlingar. Huvudsyftet är att ge kommunala och andra offentligt finansierade verksamheter stöd i förnyelseprocesser. Grundare til kommuncoacherna är fem etablerade coacher och konsulter: Ylva Behr, Peter Hård, Eva-Karin Ottosson, Annika Röckner och Patrik Sandberg . Tillsammans med externa kolleger bildar vi ett omfattande och starkt nävterk som kan stödja även de största organisationerna.

Kommuncoacherna utgår från samma gemensamma plattform – utbildningen till Professionella Coacher (PCC) inom International Coaching Federation (ICF). Samtliga kommuncoacher har blivit antagna till och genomgått sin Coachutbildning i och är certifierade coacher genom ett av Internationella Coach Federationen (ICF) ackrediterat utbildningsföretag. Samtliga kommuncoacher har dessutom en eller flera certifieringar i affärs-, team-, relations- och karriärcoaching eller kognitiv beteendeterapi.

Samtliga kommuncoacher har dessutom genomgått ledarutbildning och har mångårig ledarerfarenhet. Kommuncoacherna arbetar efter ICF:s etiska regler samt enligt ICF:s kärnkompetenser. Vi har alla arbetat i såväl offentlig som privat verksamhet. Vi har som leverantörer mycket god kunskap om hur det är att arbeta i eller på uppdrag av en politiskt styrd organisation. Vi har alla erfarenhet av att fylla funktioner som professionell coach, konsult, mentor, expertrådgivare, handledare, utbildare och tränare och är tydliga med att klargöra skillnaden mellan de olika rollerna i sitt inledande samtal med den enskilde kunden.

Samtliga kommuncoacher är att anse som likvärda leverantörer baserat på coaching- färdigheter och certifiering men har olika kompetens och erfarenhet, profiler och special-områden som breddar leveranskapaciteten. Vi fullgör våra skyldigheter enligt lag och avtal såsom det beskrivs i de flesta förfrågningsunderlag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s